İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

müdür bey

İdari ve Mali İşler Müdürü
                                                                                                       SADULLAH KOŞAN

1977 Bingöl/Genç doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Servi YİBO da tamamladıktan sonra Bingöl 60. Yıl Sağlık Meslek lisesinden mezun oldu.2007 yılında Bingöl/Genç  Servi Sağlık ocağına hemşire olarak atandı.Sırasıyla Hakkari Yüksekova Devlet Hastanesi ,Hani ilçe Devlet Hastanesi, Bingöl Devlet Hastanesinde görev aldıktan sonra 2020 yılından itibaren Kiğı İlçe Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürlüğüne atanmış olup halen görevine  devam etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

YÜKSEKÖĞRENİM BİLGİLERİ

ÖN LİSANS

-BİNGÖL ÜNİVERSİTESİSAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEK OKULUTIBBİ LABORATUVAR

LİSANS